Avrupa&Türkiye İçmimarlık Faaliyetleri Çözüm Ortaklığı Projesi

AB Ülkeleri ile Türkiye arasında oluşturulacak çözüm ortaklığı projemizin ilk etabını 17 Nisan 2024 tarihinde Belçika ile başlatıyoruz!

İçmimarlar Odası olarak AB Ülkeleri ile Türkiye'de faaliyet gösteren, içmimarlar ve içmimari yapı disiplinlerinde yer alan malzeme üreticileri ile beraber Brüksel'de işinsanları ve yatırımcı firmalarla bir araya geliyoruz.

Türk İçmimarlar ve malzeme üreticileri, AB Ülkeleri'ndeki yatırımcı işinsanlarına deneyimlerini, tasarım ve uygulama hizmetlerini aktarma fırsatını bulacaklar.

Bu bağlamda; İçmimarlar Odası Yönetimi olarak, Avrupa Birliği&İçmimarlar Odası Çözüm Ortaklığı Projeleri'nde yer almak için ön koşullar ve yapılması gerekenler yakında tüm iletişim kanallarımızda siz değerli üyelerimizle paylaşılacaktır.