25/02/2022 TMMOB İçmimarlar Odası 26. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri

TMMOB İçmimarlar Odası 26. Olağan Genel Kurulu, 12 Mart 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da Selanik Caddesi No: 17 / 11 Kızılay-Çankaya / ANKARA adresinde aşağıda yer alan gündemle toplanacak olup, Seçimler ise yine aynı adreste 13 Mart 2022 Pazar günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

12 Mart 2022 Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde 26. Olağan Genel Kurulumuz çoğunluk aranmaksızın aynı gündem ile 19 Mart 2022 Cumartesi günü saat 09.00’da TMMOB MMO Eğitim ve Kültür Merkezi – Selanik Caddesi: No:76 Kızılay Çankaya/Ankara” adresinde yapılacak olup, Seçimler ise 20 Mart 2022 Pazar günü TMMOB MMO Eğitim ve Kültür Merkezi – Selanik Caddesi: No:76 Kızılay Çankaya/Ankara” adresinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Gündem

1. GÜN – CUMARTESİ

1.       Açılış, Başkanlık Divanı Seçimi, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı

2.       Gündemin Onaylanması