04/08/2020 ODAMIZ TARİHİNDE İLK MÜLKÜNÜ ALMIŞ BULUNMAKTADIR.
TMMOB İÇMİMARLAR ODASI örgütünün değerli üyeleri, sevgili meslektaşlarım;
Bugün itibarı ile 44 yıllık oda tarihimiz de odamızın ilk mülkünü (Genel Merkez Ofisimizi- Selanik Cad. No: 17 / 11 Kızılay -ANKARA) 24. Dönem Yönetim Kurulu olarak satın almış bulunmaktayız. Söz verdiğimiz gibi kurumsallaşma yolunda ki çalışmalarımızdan bir tanesi olan mülk edinmeyi de başarmanın mutluluğunu 24. Dönem Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak yaşamaktayız.

Bu sürecin başlamasında emeği geçen 21. Dönem Yönetim Kurulu üyelerimize, 24. Dönem TMMOB Temsilcimiz ve TMMOB Yönetim Kurulu üyemiz Sn. Ata Can KALE’ye, Üst Birliğimiz  Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Yönetim Kurulu  Başkanımız Sn. Emin KORAMAZ'a,  TMMOB Yönetim Kurulu 2. Başkanı Sn. Selçuk ULUATA, TMMOB Genel Sekreteri Sn. Dersim GÜL, TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Birkan SARIFAKIOĞLU, tüm TMMOB Yönetim Kuruluna ve Birliğimizin temelini oluşturan tüm odalarımıza meslek  örgütüm adına teşekkür ediyorum.

Bu bağlamda gönüllü çalışarak mesleğine odasına katkı koymak adına emek sarfeden tüm Şube yönetim kurullarımıza, çalışanlarımıza ve EN ÖNEMLİSİ TMMOB İçmimarlar Odası’nın temel taşı, mesleğimizin gerçek savunucuları bizleri onların sesi ve temsilcisi olarak seçen değerli ÜYE lerimize SONSUZ TEŞEKKÜRLER..

ŞeffafListe olarak yola çıktığımız ilk günden beri söylediğimiz gibi; Sen varsan BİZ varız...

YAŞASIN TMMOB ÖRGÜTLÜLÜĞÜ
YAŞASIN İÇMO ÖRGÜTLÜLÜĞÜ...