20/03/2020 ÖNEMLİ DUYURU

Sayın Üyemiz,

Değerli Meslektaşlarımız ve Öğrencilerimiz;

28-29 Mart 2020 tarihlerinde yapılması planlanan Odamız 25. Olağan Genel Kurulu, Dünya Sağlık Örgütü tarafından “pandemi” olarak ilan edilen koronavirüs salgınının yarattığı riskler göz önüne alınarak TMMOB Ana Yönetmeliğinin 5. Maddesi uyarınca ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Koronavirüs salgınının seyri, yaşanacak gelişmeler ve resmi makamlar tarafından yapılacak bilgilendirmeler doğrultusunda, Genel Kurulun gerçekleştirileceği tarih ve yer belirlenerek ayrıca duyurulacaktır.

Ayrıca, Odamızın, Şube ve İl/İlçe Temsilciliklerimiz tarafından planlanan tüm eğitim programları ve toplu etkinlikler bu süre içerinde iptal edilmiştir.

Bununla birlikte, Oda personelinin işe geliş-gidiş sürecinde karşı karşıya kaldığı riskleri azaltmak için toplu taşımanın yoğun olarak kullanıldığı saatler göz önüne alınarak tüm birimlerimizde mesai saatlerinin, ikinci bir duyuruya kadar 10:30 - 16:00 şeklinde güncellenmesine karar verilmiştir.

Bu süre zarfında aidat ödentisini Banka yoluyla veya
www.icmimarlarodasi.org.tr üzerinden, ÜKB başvurusu, Büro tescil işlemleri ve diğer belge talepleri gibi tüm iş ve işlemlerinizi bilgi@icmimarlarodasi.org.tr üzerinden e-posta veya kargo yoluyla yapmanızı rica ederiz.

Halk sağlığı konusunda taşıyacağı riskler sebebiyle, topluma ve örgütümüze karşı taşıdığımız sorumluluk gereği alınan Genel Kurul erteleme kararını ve yeni çalışma saatlerini, Genel Kurul delegelerimizin ve üyelerimizin bilgisine sunar, sağlıklı günler dileriz.