16/01/2020 BURSA ŞUBE 2. OLAĞAN GENEL KURUL ve SEÇİMLERİ DUYURUSU

Sayın Üyemiz;

TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu 25 Ocak 2020 Cumartesi günü Saat 10:00’da aşağıda yer almakta olan gündem ile “BAOB Yerleşkesi Odunluk Mah. Akpınar Caddesi No:8 Zemin Kat Ortak Toplantı Salonu Nilüfer / Bursa ” adresinde, seçimleri ise 26 Ocak 2020 Pazar günü 09:00 – 17:00 saatleri arasında aynı adreste yapacaktır.

25 Ocak 2020 Cumartesi günü çoğunluk sağlanamaması durumunda, çoğunluk aranmaksızın Bursa Şube 2.Olağan Genel Kurulunu 1 Şubat 2020 Cumartesi günü aynı gündem ile 10.00 / 12.00 Saatleri arasında “BAOB Yerleşkesi Odunluk Mah. Akpınar Caddesi No:8 Zemin Kat Ortak Toplantı Salonu Nilüfer / Bursa ” adresinde, seçimler ise 02 Şubat 2020 Pazar günü 09:00 – 17:00 saatlerinde “BAOB Yerleşkesi Odunluk Mah. Akpınar Caddesi No:8 Zemin Kat Ortak Toplantı Salonu Nilüfer / Bursa”  adresinde yapılacaktır.

Sayın üye ve meslektaşlarımıza duyururuz.

Gündem,

1.      Açılış, Başkanlık Divanı Seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

2.      Şube Yönetim Kurulu Başkanı açılış konuşması

3.      Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı’nın konuşması

4.      1. Dönem Faaliyet Raporunun Okunması

5.      1. Dönem Mali Raporun Okunması

6.      1. Dönem Denetim Kurulu Raporlarının Okunması

7.      1. Dönem Yönetim Kurulu Faaliyet, Mali ve Denetim Kurulunun ayrı ayrı aklanması

8.      Genel Merkez Genel Kuruluna sunulmak üzere 2020 – 2021 Yılları Tahmini Bütçesinin görüşülmesi

9.      Yeni Dönem çalışmaları için ilkelerin saptanması

10.  Dilek ve temenniler.

11.  Yönetim Kurulu asil ve yedek, Genel Merkez Delegeleri asıl ve yedek adaylarının belirlenmesi ve ilanı

12.   İkinci Gün – Seçimler (Pazar)