19/10/2019 TMMOB İÇMİMARLAR ODASI DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ KURULUYOR
21.10.2019

Sayın Üyemiz;

25. Olağan Genel Kurulumuzun Delege Sistemi ile yapılacak olmasından dolayı Şube ve Temsilciliğe bağlı olmayan Erzincan, Tunceli, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Bingöl, Muş, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Bitlis, Ağrı, Iğdır illeri ile Adana Şubemize bağlı olan Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa illerini de dahil ederek “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliği’nin” kurulmasına karar verilmiştir.

Alınan karar doğrultusunda Ana Yönetmeliğimizin 58, 59 ve 60. Maddeleri gereği, söz konusu illerde bulunan üyelerimizin oylarıyla belirlenecek olan Temsilciliğin Yönetim Kurulu ve Genel Merkez Delegelerinin seçimi 09 Kasım 2019 tarihinde yapılacaktır.

TMMOB İçmimarlar Odası Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliği’nin 1. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri, 09 Kasım 2019 tarihinde, “Kooperatifler Mah. Ofis Ekinciler Cad Kalender Plaza Kat:9 No:15 Yenişehir/Diyarbakır” adresinde 10:00 – 16:00 saatleri arasında aşağıda yer alan gündemle yapılacaktır.

Gereği için bilgilerinize sunarız.

GÜNDEM
1. Açılış, Başkanlık Divanı Seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
2. Genel Merkez Yönetim Kurulu Adına Konuşma
3. Temsilcilik Adına Konuşmalar,