03/10/2019 BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ ÖN KAYITLARI BAŞLADI

BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ

2019 YILI SON SERTİFİKA PROGRAMI

12 – 13 – 14 – 15 ARALIK 2019kesK TARİHLERİ İÇİN

ÖN KAYITLAR ALINMAYA BAŞLANMIŞTIR.

12 – 13 – 14 – 15 ARALIK 2019 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan TMMOB İçmimarlar Odası BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ için ÖNKAYITLAR DEVAM ETMEKTEDİR.

Beş yıllık mesleki deneyime sahip kişilerin katılabileceği eğitimin sonunda verilen sertifikalar ile (Bilirkişilik Yönetmeliğinde belirtilen diğer şartların da sağlanması koşulu ile) Adli ve İdari Yargı Komisyon Başkanlıklarının ilanında belirtilen tarihlerde bilirkişilik yapmak üzere başvuruda bulunulabilecektir.

Bu çerçevede Temel Bilirkişilik Eğitimlerimiz Genel Merkez Salonumuzda ( Selanik Caddesi No: 17 / 11 Kızılay / ANKARA 12 – 13 – 14 – 15 Aralık 2019 tarihlerinde yapılacaktır. 09 Aralık 2019 tarihine kadar tarafımıza gelen ön kayıt başvuru sayısına göre ( en az 15 en fazla 24 ) Bilirkişilik Temel Eğitimi kursu açılacaktır.

Eğitime katılmak isteyen katılımcıların www.icmimarlarodasi.org.tr adresimizde yer almakta olan BİLİRKİŞİLİK KATILIM FORMUNU doldurduktan sonra bilgi@icmimarlarodasi.org.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilirkişilik Yönetmeliği gereği eğitim 24 kişi ile sınırlı olup kayıtlar başvuru sırasına göre alınacaktır. Katılımcı başvuru sayısının fazla olması durumunda bir sonraki eğitim tarihine aktarılacaktır.

Eğitim sonunda eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara Adalet Bakanlığı Bilirkişilik Daire Başkanlığı Yetkili Eğitim Kurumu olarak TMMOB İçmimarlar Odası onaylı “Bilirkişilik Temel Eğitimi Katılım Belgesi” verilecektir.

Eğitim ücreti: TMMOB Yönetim Kurulu’nun kararı uyarınca Odamız Üyeleri ile TMMOB`ye bağlı diğer Oda  üyeleri için 700,00 TL, TMMOB bağlı oda üyesi olmayanlar için 850,00 TL dir.

EĞİTİM SÜRESİ: 4 Gün sürecek olan eğitim süresi, 18 saat teorik, 6 saat pratik olmak üzere toplam 24 DERS SAATTİR. Derslere devam zorunluluğu vardır. Derslerin 1/12‘sine (2 ders) devam etmeyenlerin eğitim programıyla ilişiği kesilir.

KAYIT İÇİN İSTENEN EVRAKLAR

1.       Bilirkişilik Temel Eğitimi Kayıt Formu ( ek )

2.       Nüfus Cüzdan Fotokopisi

3.       Odamıza bağlı üyelerin aidat borcu olmaması

4.       Müracaat edecek olan Mühendis, mimar ve şehir plancıları için Oda üyesi olduğuna dair belge,

5.     TMMOB dışında, mesleğini icra edebilmek için herhangi bir meslek kuruluşuna üye olma zorunluluğu bulunmayanlar için; uzmanlık alanını gösteren diploma, meslekî yeterlilik belgesi, uzmanlık belgesi, ustalık belgesi veya benzeri belgelerin aslı veya onaylı sureti ile Disiplin yönünden meslekten veya memuriyetten çıkarılmamış ya da sanat icrasından veya mesleki faaliyetten geçici ya da sürekli olarak yasaklanmadığını gösteren belge ile başvurmaları gerekmektedir.

6.       Bilirkişilik Eğitimine Başvuracak kişiler Bilirkişilik Eğitim Ücretini T.C. Ziraat Bankası Yıldızevler Şubesi ( Şube Kodu 0919 ) 57209156 -5001 ( IBAN NO: TR89 0001 0009 19 57 2091 5650 01 ) Numaralı hesaba yatırdığına dair dekont ile diğer belgeler ile müracaat etmesi gerekmektedir. (Yapılan ödemelerde, eğitimin adı (Bilirkişilik Temel Eğitimi) ve katılımcının adı-soyadı belirtilmelidir.) Yapılan ödemeleri odayı arayarak teyit ediniz.

7.       Eğitim dokümanları ücrete dahildir. Öğle yemeği ücrete dahil değildir.

Kayıt iptali eğitim tarihinden 3 gün öncesine kadar ODA‘ya yazılı olarak bildirilmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz.

BİLİRKİŞİLİK KATILIM FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
BİLİRKİŞİLİK TEMEL EĞİTİMİ PROGRAMINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ