25/09/2019 ÖĞRENCİ ÜYE ( GENÇ İÇMO ) YÖNETMELİĞİ

YÖNETİM KURULU’MUZUN 11 EYLÜL 2019 TARİH 31 NUMARALI TOPLANTISINDA

ALINAN 266 SAYILI KARARI İLE YÜRÜRLÜĞE GİRMİŞTİR.

Bu Yönetmelik Üniversitelerin İçmimarlık / İçmimarlık ve Çevre Tasarımı bölümlerinde öğrenim gören öğrencilerin "Öğrenci Üye" olarak kaydedilmesi esaslarını ve öğrenci üyelerin hak ve yükümlülüklerini kapsamakta, öğrencilerin, öğrenim süreleri boyunca İçmimarlar Odası ile iletişimini, oda ile öğrencilerin ilişkisini güçlendirerek, öğrencilerin oda çalışmalarına katkı vermelerini, aynı şekilde öğrencilerin kendi çalışmalarında da odadan gerekli yardımı, desteği almasını sağlayacaktır.

Oda, Üniversite ve Öğrenciler ekseninde, Eğitim ve öğretim sorunlarına çözüm üreten çalışmalar ile mesleki ve toplumsal sorumluluklar çerçevesinde ortaya çıkan sorunların çözümünde oda öğrenci ilişkisini artırarak, Bilim ve tekniği toplumsal çıkarlar çerçevesinde kullanan bir anlayışın geliştirilmesini sağlamak ve bu anlamda özerk, demokratik ve bilimsel üniversite taleplerini dile getiren İçmimarlık / İçmimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencilerinin örgütlülüğünü organize olmaları sağlanacaktır.

Öğrenci Üye (İÇMO Genç) Yönetmeliği İÇİN TIKLAYINIZ

Öğrenci Üye (İÇMO Genç) Yönetmeliği’nin
yürürlüğe girmesi ile ilgili olarak Genel Başkan Emrah KAYMAK' ın açıklaması;

Merhaba sevgili öğrenci arkadaşlarım... Sizlere söz vermiş olduğumuz gibi Odamızın Öğrenci Yapılanması Olan “İÇMO GENÇ” ‘in tüm hazırlıklarını tamamladık! @icmogenc  Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda Yönetmeliğiniz yürürlüğe girdi. Şimdi hızlıca öğrenci örgütlülüğümüzü yapılandırıp ODAMIZ çatısı altında birlikte sevgi, saygı kuralları çerçevesinde emeklerimizi paylaşmanın zamanı. Her zaman dediğim gibi bizler sizlerin emanetçileriyiz! İÇMO GENÇ örgütlülüğünden yetişecek arkadaşlarımın ileride bizlerin görevlerini devir alarak; meslek onur ve haklarımızla birlikte İÇMİMARLAR ODASINI ve ÜLKEMİZİ daha güzel  taşayacaklarından en ufak bir şüphem yok. Sizlere emanet etmekten gurur duyduğumuz “İÇMO GENÇ” yapılanmamızın hazırlığında emeği geçen başta; 24. Dönem Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerim, Şube Yönetim Kurullarım, Değerli Akademisyenlerimiz ve en büyük pay sahibi olan ÖĞRENCİ arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler... SİZ VARSANIZ BİZDE VARIZ!..  İÇMO GENÇ içinde görev alacak olan tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.

Emrah KAYMAK
Genel Başkan