24/06/2019 KOCAELİ ŞUBE KURULUYOR

Sayın Üyemiz;

14 – 15 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirmiş olduğumuz TMMOB İçmimarlar Odası 24. Olağan Genel Kurulu’nda Kocaeli Şubesinin açılması yönünde karar alınmış olup, alınan karar doğrultusunda Kocaeli, Sakarya ve Düzce illeri Kocaeli Şube'ye bağlanmıştır.

Alınan karar doğrultusunda TMMOB İçmimarlar Odası Kocaeli Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulu 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 13.00’da TMMOB İçmimarlar Odası “Cedit Mah. Muzaffer Fidan Sokak No: 1 / 12 İzmit – Kocaeli” Adresinde  aşağıda yer alan gündemle toplanacak olup. Seçimler Yine aynı adreste 21 Temmuz 2019 Pazar günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

20 Temmuz 2019 Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde 1. Olağan Genel Kurulumuz çoğunluk aranmaksızın aynı gündem ile 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 13.00’da “Cedit Mah. Muzaffer Fidan Sokak No: 1 / 12 İzmit – Kocaeli” adresinde, Seçimler ise 28 Temmuz 2019 Pazar günü “Cedit Mah. Muzaffer Fidan Sokak No: 1 / 12 İzmit – Kocaeli” adresinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Gündem:

1.       Açılış, Başkanlık Divanı Seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

2.       Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Konuşması

3.       Şube Yönetim Kurulu adına konuşmalar,

4.       Dilek ve Temenniler

5.       Yönetim Kurulu için adayların belirlenmesi ve duyurulması,

6.       Seçimler. – (İkinci Gün: - Pazar)