13/11/2018 Vefat ve Başsağlığı

Odamız Kurucu Üyelerinden 17 Sicil Numara ile kayıtlı olan Halil Selçuk UÇKU’nun 08.11.2018 tarihinde Vefat etmiş olduğu haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Hayatı boyunca bir Türk İçmimarı olarak Odamıza ve mesleğimize hizmet etme amacı hep ön sırada yer alan Halil Selçuk UÇKU, hem İçmimarlar Odası’nın kurucu üyelerinden olarak, meslek ve meslektaşlarının sorunlarını ele almış hem de Üniversitelerde eğitmenliğe başlayarak, genç kuşaktaki İçmimarlara, başarılı olabilmeleri adına aktarımlarda bulunmuştur.

2018 yılında mesleğinin 48’inci yılını kutlayan Halil Selçuk UÇKU, kendisini ‘içmimar’; ‘ressam’ ve ‘eğitmen sanatçı’ olarak tanımlayan ‘sanatçı ve aydın kimliğiyle’ bütünleştirdiği meslek birikimini, alçak gönüllükle değerlendiren Ustamız, İçmimarlık dünyasının saklı değerlerinden biri olmuştur.

Bu vesileyle Merhum Halil Selçuk UÇKU’ ya Allah’tan Rahmet, Ailesine, Sevenlerine, İçmimarlar camiasına başsağlığı ve sabırlar dileriz.