02/06/2017

İSTANBUL ŞUBEMİZ YENİ ADRESİNDE

TMMOB İçmimarlar Odası İstanbul Şubemiz Faaliyetlerine 01/06/2017 tarihi itibariyle “Kocatepe Mah. Şehit Muhtar Cad. No:33 Kat:2 Da: 5 Beyoğlu-Taksim/İstanbul” adresinde sürdürecektir.

İstanbul Şube Yönetim Kurulu

12/04/2017

İSTANBUL SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNAN 'OTOBÜS DURAKLARI' TASARIM YARIŞMASI

İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi ve Mimarşiv ortaklığı ile düzenlenen İstanbul Sınırları İçerisinde Bulunan Otobüs Durakları Tasarım Yarışması  sonuçlanmıştır.

Yapılan değerlendirmede bir katılmcının kazanan olarak ilan edilmesine karşın daha öncede bu projenin bir sosyal medya hesabında kendisi tarafından yayınlandığı belirlenmiştir.

Otobüs Durakları Tasarım  Yarışmasını ve jüri üyelerinin töhmet altında bırakabileceği nedeniyle, verilen bu ödül iptal edilmiştir.Katılan diğer projeler arasında ödüle değer bir proje bulunamamıştır.Bu nedenle kazanan ilan edilmemiştir.
Kamu oyuna saygıyla duyurulur.

İstanbul Şube 12. Dönem Yönetim Kurulu

15/03/2017

"İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İçmimarlık Bölümü Öğretim üyesi Doç. Tonguç Tokol'un, gerçekleştirdiği deniz seyahatini anlatacağı bir söyleşi düzenliyor.

Deniz Gezgini Bir İçmimarın İzlenimiyle "Okyanusaşırı Ülkelerde Yaşam Kültürleri" adlı SALT Galata'da 24 .03.2017 tarihinde düzenlenecek olan söyleşide Tokol, 2003 yılında eşi Yeşim Tokol ile Pasifik ve Hint Okyanusunu aştıkları "Yosun" adlı tekneleri gerçekleştirdiği seyahati anlatacak.

Bir iç mimarın gözüyle uluslararası sulardaki deniz gezisi ve farklı kültürlerin gelenek ve yapılarına ilişkin bu söyleşi,  İçmimarlık meslek alanının dünyayı okumadaki kültürel yaklaşımının önemli bir örneği..."

Sunan: Doç. Tonguç Tokol
Tarih: 24.03.2017
Saat: 18.00
Konum:SALT Galata - Arap Cami Mahallesi, No:, Bankalar Cd. No:11, 34420 Beyoğlu/İstanbul

16/11/2016

AF SÜRECİ SON HAFTA!!!

Sayın Üyemiz,

TMMOB İçmimarlar Odası 23. Olağan Genel Kurulumuzda alınan karar ile geçmiş yıllarda mezun olmuş ancak Odamıza kayıt olmamış İçmimar ve İçmimar Çevre Tasarımı mezunlarının Odaya kayıt olmak için geçmiş dönemlere ait aidat ödemelerinde “ AF SÜRECİ “ 19 Eylül 2016 tarihinden itibaren kayıt başvuruları başlanmış olup, 21 Kasım 2016 tarihinde de son bulacaktır.

İçmimarlar Odası İzmir Şube olarak, 19 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 09:00 - 14:00 arası hafta içi gelemeyen ve üye olmak isteyenler için odamız açık olacaktır. Bilgilerinize sunarız.

14/11/2016

İZMİR ŞUBE 17-18-19 KASIM 2016 TARİHLERİNDE "İYİ TASARIM GÜNLERİ"NDE YERİNİ ALIYOR